“L’home-truita” existeix

Si amics, l’altre dia vam fer l’ascensió a Núria amb els meus amics David U. Ruiz i Jean Ramon Santasusana i vam ser testimonis d’un dels secrets més ben guardats per la natura catalana: l’home-truita.

Si, la casualitat va fer que uns pobres brètols com nosaltres poguèssin contemplar aquesta llegenda que corre de boca en boca des dels temps dels càtars i que mai havia pogut ser documentada. Fins ara, clar. Aquest és el colpidor document que, per fi, ha aconseguit provar l’existència d’aquest mite:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s