Sorprenent com una mina claymore

Amb la inauguració del mes de juny, comença el compte enrera pel capítol final d’Scalletti, una bizarra websèrie que recentment els experts han col·locat entre les 5 primeres de l’estat. El 20 de juny, l’equip d’Scalleti: Girona Connection presenta al cinema Truffaut de Girona l’apoteòsic final de la sèrie, amb explosions, gags, i ósties a mansalva. També s’espera l’aparició d’un pit i un bisbe corrupte, o sigui que la cosa promet ser sorprenent com ensopegar amb una mina claymore quan vas a regar el jardí.

Per anar fent boca, us deixo el capítol número 6 d’aquesta obra, amb la meva aparició estelar fent el capullo en un noticiari. No us el perdeu, perquè només per veure la persecució a bord del tren Gerió, val la pena.

Excelsior!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s