Nou comunicat de Cal Campaner

Us deixo l’últim comunicat enviat pel controvertit grup de bars Cal Campaner. A mi no em diu res. Senzillament imagino que la noia, l’extreballadora, ha volgut cobrir-se les espatlles legalment. Més enllà d’això, res de nou. Jo, abans de posar-hi un peu, me l’amputo.

“L’extreballadora de Cal Campaner, la Sra. Aroa Céspedes, lamenta el dany causat amb les acusacions contra l’establiment

Girona, 19 de juliol de 2013. L’extreballadora de Cal Campaner, Aroa Céspedes, lamenta les conseqüències que han tingut les seves acusacions contra els responsables i els treballadors de l’establiment. La Sra. Aroa Céspedes aclareix que en cap moment ha volgut iniciar una campanya en contra de Cal Campaner i es desvincula dels comentaris que han aparegut en els darrers dies a les xarxes socials.

L’extreballadora es compromet a intervenir per posar fi a la polèmica creada al voltant de les seves manifestacions públiques a alguns mitjans de comunicació i afirma que en cap cas s’havia plantejat aquest objectiu.

Els responsables i treballadors de Cal Campaner, lamenten també la immerescuda repercussió d’aquest afer, sobretot centrat a les xarxes socials, que ha provocat uns danys importants a l’establiment. A la vegada però, celebren que s’hagi posat fi a la polèmica sorgida arran de les declaracions de la Sra. Aroa Céspedes.

Els responsables i treballadors de Cal Campaner manifesten la seva satisfacció pel fet que tot s’hagi aclarit i que hagi quedat acreditat de manera expressa que el local compleixi la normativa sanitària.

Aquest comunicat ha estat acordat pels representants legals de les dues parts, Jordi Colomer Constanseu i Antoni Pérez De -Gregorio i Capella.”

Des de l'inici del boicot, la pèrdua de clients que han anat a la competència ha estat una constant

Des de l’inici del boicot, la pèrdua de clients que han anat a la competència ha estat una constant

2 thoughts on “Nou comunicat de Cal Campaner

  1. Yo creo que esta chica no es nada creíble..
    Dice que ella no tiene nada que ver con los comentarios puestos en la pagina del boicot cal campaner de Facebook, si es así porque su novio y sus familiares han publicado a su favor?
    Yo personalmente le pondría una demanda para recuperar todas las perdidas que a ocasionado a este bar.

  2. Retroenllaç: Boicot a Cal Campaner - Colomer AdvocatsColomer Advocats

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s